+

Ismerje meg áruházunkat

Szeretettel köszöntöm bemutatkozó oldalamon!

Hosszú évekig eladó voltam egy ékszerüzletben, de éreztem, hogy változtatnom kell mert ez nem az én utam. 2018-ban indítottam el önálló üzletemet Kincsesház néven. Eleinte együtt csináltam egy kedves kolléganőmmel aki idő közben más vizekre evezett,így lett a Kincsesházból, Julia Kincsesház. 

Majd a kényszer rádöbbentett arra hogy a biztos is lehet bizonytalan, ezért belevágtam minden ismeret nélkül egy webshop elindításában. Mindent én csinálok a feladáson át a marketingig, én egy személyben vagyok a Julia Kincsesház. Számtalan kudarc ért,de nem adtam fel. Férjem mindvégig mellettem van és jobbnál jobb ötleteivel támogat,  együtt építsük az álmomat. Igen, mondhatom, hogy ez életem álma. 

 Férjemmel, Lacival 20 éve alkotunk egy csapatot. Van két fiunk Adrián (19) és Alex (16). A család az én fő bázisom, mindenben támogatjuk és segítjük egymást. Nem mondom, hogy sokszor nem nehéz család mellett koordinálni egy üzletet, de Lacival erős köteléket ápolunk, és mindig megoldjuk a problémákat, amiket elénk sodor az élet.

 

https://juliakincseshazonline.hu

Kapcsolat

  • 2060 Bicske Kossuth u 5
  • 06305512150
  • info@juliakincseshazonline.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.